ВАРТІСТЬ 1 УП. — 540 ГРН.

EuTylia Крем – засіб для попередження виникнення розтяжок (стрий) шкіри та її захисту у найбільш вразливих місцях. Поєднує у собі компоненти, що запобігають дряблості та сухості шкіри. Крем запобігає утворенню розтяжок на грудях, животі та стегнах. Зберігає природну вологу у шкірі, робить її м’якою, еластичною та шовковистою.

Також використовується у педіатрії для лікування контактного дерматиту.

Спосіб застосування: Невелику кількість крему нанести на потрібну ділянку та масажувати до повного всмоктування.

Застереження. Для зовнішнього застосування. Зберігати в недоступному для дітей місці з метою уникнення випадкового використання. У разі попадання в очі – промити великою кількістю води. У випадках відомої непереносимості до одного або декількох зазначених інгредієнтів – уникати застосування засобу. Не наносити на пошкоджену шкіру. Не використовувати засіб у разі пошкодження упаковки. У зв’язку з властивостями інгредієнтів, які входять у склад виробу, його вигляд може відрізнятися від партії до партії, що не впливає на його якість.

 

Детальніше про препарат

Гіалуронова кислота

Гіалуронова кислота сьогоднішні є найкращим зволожувачем шкіри.

Це дійсно ефективний засіб для лікування вікових змін, запальних процесів і різних рубців на шкірі. Гіалуронова кислота стимулює обмінні процеси в клітинах і міжклітинному просторі шкіри.

Після застосування косметики з гіалуроновою кислотою (гіалуронат натрію) шкіра виглядає краще, стає більш м’якою, гладкою і ніжною.

Полімерна мережа, яку гіалуронова кислота утворює на поверхні, дозволяє біологічно активним речовинам, що входять до складу косметичних засобів, довше затримуватися, що підвищує ймовірність того, що вони потраплять в епідерміс.

Має ранозагоювальні і бактерицидні властивості, є основним компонентом сполучної тканини, і здійснює більшість функцій сполучної тканини.

Олія Аргани

Олія Аргани здавна цінували за дивовижні лікувальні властивості. Речовина з ніжним горіховим ароматом не тільки прекрасно підходить для догляду за тілом та волоссям, а й допомагає позбутися від болю в суглобах. Арганова олія насичена корисними жирними кислотами, які уповільнюють процеси старіння, і сквалеоном, здатними знижувати ймовірність появи ракових захворювань. Також вона відрізняється неймовірно високим рівнем змісту потужного антиоксиданту – вітаміну E.

Арганова олія допомагає зберігати вологу в сухій і потрісканій шкірі. Олеїнова кислота, що входить джо її складу, підтримує водно-ліпідний баланс шкіри.

Лінолева кислота підтримує процеси клітинного оновлення шкіри, роблячи її здоровою, свіжою і сяючою. Вітамін Е захищає від негативного впливу навколишнього середовища, в тому числі УФ-випромінювання.

Пантенол

Головна властивість пантенолу – його здатність швидко знімати запалення ти прискорювати епітелизацію. Завдяки своїй гігроскопічності та високій проникності пантенол потрапляє у глибокі шари шкіри., проводячи разом із собою молекули води. Завдяки цьому шкіра стає більш зволоженою.
Пантенол заживлює дрібні тріщинки, опіки та порізи – наприклад, при голінні. Пантотенова кислота сприяє прискоренню процесів регенерації та швидкому відновленню шкіри після різних травм.
Нормалізація процесів метаболізму клітин – одна з найважливіших властивостей пантенолу. Завдяки йому у шкірі відновлюються обмінні процеси,що допомагає зберегти молодість шкіри. Крім того, пантенол прискорює вироблення колагену, який підтримує шкіру в тонусі.

Еластин

Еластин (від грец. Elastos – гнучкий – тягучий), структурний білок, присутній в еластичною сполучної тканини тварин і людини. За своєю структурою еластин близький колагену, однак вони мають досить сильні відмінності в амінокислотним складом. Еластин застосовується в регенеруючих і зволожуючих засобах для шкіри і волосся.

Застосування еластину в косметиці:

  • Зволоження шкіри, відновлення епідермального бар’єру шкіри.
  • Відновлення пружності та еластичності шкіри.
  • Догляд за вікової, в’ялою і жирною шкірою.
  • М’який ліфтинг-ефект
  • Профілактика старіння шкіри, при виникненні перших зморшок
  • Ліфтинг-маски, експрес-маски для сяйва і пружності шкіри

Колаген

Колаген – один з найважливіших білків в організмі людини.

Це життєво важливий елемент, що підтримує шкіру підтягнутою.

Колаген – будівельний білок, він зміцнює, відновлює і тонізує сполучні тканини, його застосовують в високоефективних препаратах миттєвого ліфтингу шкіри.

У косметології використовуються три види колагену: тваринний, рослинний колаген і морський колаген. До складу нашого крему входить морський коллаген.

Морський колаген видобувається зі шкіри морських риб. За своєю структурою він найближчий до колагену людини і тому працює максимально ефективно.

Морський колаген містить набагато більшу кількість корисних амінокислот, в порівнянні з іншими видами колагену, краще проникає у шкіру, зволожує і омолоджує її.

 

Косметичні властивості Морського колагену для тіла:

– сприяє зволоженню і накопиченню амінокислот в шкірі,

– позитивно впливає на функціональний стан шкіри,

– володіє живильною і регенеративною дією – покращує тугор шкіри,

– зміцнює шкіру і підвищує її пружність,

– дає хороший зволожуючий ефект,

– має протизапальну дію.

Косметичні властивості Морського колагену для тіла:

Косметика з морським колагеном підвищує регенеративні властивості шкіри, допомагає уникнути вираженої в’ялості шкіри, попереджає утворення розтяжок і допомагає в боротьбі зі стриями, які вже з’явились уже з’явилися.

Целюліт: сприяє оновленню клітин жирової тканини, відновленню колагенових зв’язків і створенню рівномірного тургору підшкірної жирової тканини. Зменшує прояви ефектів бугристости і «апельсинової кірки». При тривалому застосуванні зміцнюються стінки судин, знижується прояв «судинної сітки».

Вітамін А

Вітамін А – це не одна конкретна речовина, як можна було б подумати, а ціла група близьких за хімічною будовою речовин. Загальна назва цієї групи – ретиноїди, а найвідоміший її представник — це ретинол, який часто всі й мають на увазі, коли говорять про вітамін А.

Втім, у чистому вигляді ретинол дуже нестабільний, так що в косметичних цілях вітамін А найчастіше використовується у вигляді ретинолу ацетату й ретинолу пальмітату — більш стабільних «версій» даного вітаміну. Крім того, вітамін А в косметиці ще може бути представлений у вигляді ретинальдегіду й у вигляді ретиноєвої кислоти (відпускається зазвичай тільки за рецептом).

У кожної з форм вітаміну А при використанні в косметичних засобах є свої переваги й недоліки, при цьому велике значення має концентрація того чи іншого варіанту в косметичній формулі. Наприклад, для надання відчутного ефекту ретинолу пальмітату в косметичному засобі має бути набагато більше, ніж чистого ретинолу, але зате він «м’якіше» за своєю дією й тому підходить для чутливої шкіри.

Корисні властивості в догляді за шкірою у всіх форм вітаміну А, звісно ж, подібні. Ось деякі основні з них:

  • антиоксидантна дія та протидія старінню;
  • освітлення пігментних плям на шкірі;
  • стимуляція вироблення колагену й еластину в шкірі;
  • активізація процесів утворення й регенерації клітин шкіри;
  • вирівнювання тону й рельєфу шкіри;
  • підвищення тургору шкіри;
  • боротьба з акне й постакне;
  • зволоження і збереження вологи в клітинах шкіри.

Anti-age властивості вітаміну А – одні з найбільш затребуваних, і саме в омолоджуючій косметиці для обличчя та тіла цей вітамін застосовується найчастіше. Уся справа в здатності ретинолу стимулювати виробництво клітинами нового колагену, який зміцнює шкіру і сприяє її гладкості і вирівнюванню рельєфу, завдяки чому розгладжуються існуючі зморшки й попереджується поява нових.

Вітамін Е

Вітамін Е або токоферол широко використовують як в традиційній, так і народній медицині як засіб для внутрішнього і зовнішнього застосування. У перекладі з латинської мови термін означає «сприяє народженню». Вітамін Е для шкіри має величезне значення. З’єднання зміцнює здоров’я і запускає процеси омолодження.

Користь вітаміну Е для шкіри

  1. Зникнення лущення і подразнення. Відомо, що вітамін впливає на оновлення клітинних елементів.
  2. Поліпшення стану шкірних покривів обличчя. Достатня кількість з’єднання усуває надмірну сухість або жирність шкіри.
  3. Захист від ультрафіолету. Вплив сонячних променів проявляється в появі пігментних плям, почервонінь і алергічних реакцій. Вітамін Е дозволяє мінімізувати шкідливий вплив ультрафіолету.
  4. Прискорення регенерації. Використання вітаміну Е дозволяє швидко відновити шкірні покриви.
  5. Забезпечення ліфтинг-ефекту. Токоферол дозволяє підтягнути шкіру, усунути зморшки.
  6. Активізація продукції колагену і еластину. Ці речовини відповідають за молодість шкіри.
  7. Захист від дії вільних радикалів. Шкідливі речовини знижують вироблення компонентів, що підтримують здоров’я шкіри. Вітамін Е також сприяє виведенню токсинів з клітинних елементів шкіри обличчя.
  8. Усунення акне і вугрової висипки. Токоферол здатний уповільнити утворення чорних крапок, освітлити пігментні плями і ластовиння.
  9. Утримання вологи. Використання з’єднання виробляє зволожуючий ефект.

Токоферол надає дію, що нагадує антидепресант. Застосування вітаміну А сприяє поліпшенню кольору обличчя, зміцнення клітинних мембран. Шкірний покрив стає стійкою до несприятливого впливу навколишнього середовища, зникають сліди втоми.