Перший вітаминно-мінеральний комплекс з лютеїном

ВАРТІСТЬ 1 УП. — 480 ГРН.

Перший вітамінно-мінеральний комплекс з лютеїном, омега-3 та біотином,   спеціально розроблений доктором Пєтро Ботіно для задоволення всіх потреб організму жінки до, під час вагітності та в період грудного вигодовування. Використання препарату зменшує ризик розвитку вроджених вад у ненародженої дитини (незарощена нервова трубка, патологія щитоподібної за­­­ло­зи, розумова відсталість) та типові симптоми під час вагітності нудота, блювання, спазми та набря­ки в ногах, безсоння, дратівливість, слабкість, після­по­ло­гова депресія.

До складу вітамінно-мінеральний комплексу входить:

Омега 3 (DHA) — 200 мг  Віт. D3 – 5 мкг
Фолієва кислота — 400 мкг Тіамін — 1,1 мг
Біотин — 100 мкг Віт. В– 1,6 мг
Йод — 220 мкг Віт. В– 6 мг
Марганець — 2,5 мг  Віт. В6 – 1,4 мг
Мідь — 1,2 мг  Віт. В12 – 2,2 мкг
Селен — 55 мкг Ніацин — 16 мг
Цинк — 10 мг  Лютеїн — 3 мг
Залізо — 14 мг

Віт. С— 80 мг

Віт. Е— 12 мг

 

Використання препарату зменшує ризик розвитку вроджених вад у ненародженої дитини (незарощена нервова трубка, патологія щитоподібної за­­­ло­зи, розумова відсталість) та типові симптоми під час вагітності нудота, блювання, спазми та набря­ки в ногах, безсоння, дратівливість, слабкість, після­по­ло­гова депресія.

Інструкція NutriMamma®

         Вагітність — такий період в житті жінки, коли особ­ливо зростає потреба у поживних елементах для забез­печення нормального росту плоду. Недо­стат­­ність вітамінів і мінеральних солей, пов’язана з підви­щеною потребою у цих елементах і/або незба­лансованою дієтою під час вагітності, є головною причиною непра­вильного розвитку плоду. Адже ріст плоду за­лежить від кількості та якості речовин, які проходять пла­центарний бар’єр. 90% фолатів та інших вітамінів, наявних у багатьох харчових про­дуктах, руйнуються під час приготування їжі, тому режим харчування стає незба­лансованим. У зв’язку з появою симптомів першого три­местру (блювання, нудота, порушення засво­єння їжі) та пришвидшеним метаболізмом, пов’я­заним із ростом плода у другому і третьому три­мест­рі, під час вагітності може виникати кількісна недостатність вищеназваних елементів. Тому у вагітних та жінок, які годують грудьми, може виникнути необ­хідність у до­датковій кількості фолату, вітамінів і мінеральних солей для забезпечення не тільки фізіологічного розвитку, але й кращого жив­­лення плоду.

 

Детальніше про препарат

СХЕМА ПРИЙОМУ

Одну капсулу на день, запиваючи склянкою води, протягом всього періоду вагітності та грудного вигодовування.

Інформація про складові препарату

Омега-3

Ω-3 — це ненасичена жирна кислота, необхідна для правильного функціонування організму.

Основними ненасиченими жирними кислотами цієї категорії є:

  •  α-ліноленова кислота
  •  ейкопентаєнова кислота
  •  доказагексаєнова кислота (ДГК)

Марганець

Марганець бере участь у багатьох метаболічних реакціях, що позитивно впливають на ріст дитини

Біотин

Біотин бере участь у реакціях синтезу жирних кислот, вуглеводів та амінокислот.

Вітаміни групи В

Сприяють нормальному росту організму та розвитку нервової системи.

Вітамін С

Центральна роль в процесах клітинного захисту, усуває реакцію оксидативного стресу.

Зменшує кількість фолієвої кислоти та валентність Fe³⁺ → Fe²⁺

Вітамін D

Стимулює поглинання Ca²⁺ і P. Регулює рівень цукру в плазмі Ca²⁺

Підтримує скелетну мінералізацію

Вітамін E

Вітамін Е найбільш вивчений та має високу біодоступність в організмі. Це антиоксидант, який захищає клітинні мембрани від окислення, реагуючи з радикалами ліпідних продуктів в ланцюгової реакції перекисного окислення ліпідів. Видаляє проміжні вільні радикали і запобігає продовженню реакції поширення.

Залізо

Входить до складу гемоглобіну, міоглобіну та ферментів. Транспортує кисень до тканин.

Цинк

Включений в цикл синтезу ферментів. Входить в метаболізм гормонів щитовидної залози. Необхідний для формування кісток і м’язів. Вагітні жінки з дефіцитом цинку мають підвищений ризик вад розвитку плоду.

Селен

Антиоксидант. Блокує та нейтралізує вільні радикали

Мідь

Бере участь у діяльності багатьох ферментів. Основний елемент метаболізму енергії в клітинах. Втручається в синтез гемоглобіну. Сприяє збереженню Ca²⁺ у кістках. Позитивно впливає на ЦНС. Людське молоко особливо багате міддю.